Tuleeksusta se ambulanssikuski?

Tulee. Ja paljon muutakin. Toivottavasti joskus.

Kolmannen vuoden ensihoitajaopiskelija Mira tutummin Mirkku/Mirkkuli ilmoittautuu palvelukseen, ja päästää tekstiensä kautta teidät kurkkaamaan tulevan ensihoitajan opiskelua,opiskelua ja vielä vähän opiskelua. No okei very well, myös työharjoittelua ja arkea.

Synnyin Tampereella, asuin Pirkkalassa ja elämä toi Lappeenrantaan. Hain kouluun, hain toisenkin kerran ja kappas, tässä sitä ollaan. Lähes yhtä hämmästyneenä siitä, mitä future tuo tullessaan, kuin tammikuussa 2015 kun kävelin kSaimian ovista sisään ensimmäisenä koulupäivänä. Ennen olin Siwan täti, seuraavaksi ambulanssin täti.

Mää oon mää enkä mie. Eipä tuo murre lähe kulumallakaa pois. Jep, mustamakkkkaraa ja Tammmmerkoski.

Olen tämmönen höpöttelijä, positiivari ja sporttipirkko. Vapaa-aika kuluu tiiviisti kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Nämä kaikki onnistuvat kätevästi kampuksella. Jos kysästään Saimiasta keneltä vaan, että mistä tietää että Mira on talossa; no äänestähän sen kuulee. Työskentelen tällä hetkellä Saimialla, nimikkeenä markkinointi- ja opiskelija-assari. Loistavaa työtä, loistava työympäristö ja loistavat työkamut.

Tällä hetkellä olen Pirkanmaalla pelastuslaitoksella työharjoittelussa, neljäs viikko alkoi juuri, pari tämän jälkeen jäljellä. Nyt alkavat hommat olla omalla tavallaan rutiinia, ja voin hengähtää miettimään kuinka sen teille kertoisin. Seuraava blogikirjoitus avaa hieman ensihoitajatutkintoa, ja minkälainen on tieni ollut ensihoidon tiellä Saimian opinlehdossa. Kerron myös omia mietteitä työharjoittelustani. Kunhan saan hyviä kuvia napsittua jutun liitteeksi. Tack och ad

Mirkku