Moi!

Näppäimistön äärellä on tällä kertaa ihan uusi kirjoittaja, eli Niina, 25-vuotias restonomiopiskelija. Ajattelin tähän alkuun väkertää pienen esittelytekstin, tervetuloa mukaan!

Oon kotoisin Sievistä, Pohjois-Pohjanmaalta. (Kyllä, myös ne työkengät tulevat sieltä.) Tieni on kulkenut töiden ja opiskeluiden perässä Pohjanmaan lakeuksilta Helsingin vilinään, Turkin aurinkorannoille ja Lapin lumille, mutta nyt olen asettunut ainakin toviksi aloilleni lehmusten kaupunkiin. Aloitin hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelut syksyllä 2015 Saimaan ammattikorkeakoulussa ja joskus ensi vuoden aikana olisi tarkoitus valmistua.

Vapaa-ajallani en tee mitään spesiaalia, viihdyn paljon kirjojen ja leffojen parissa ja oon todella hyvä pitämään sarjamaratoneja. Lapissa tykkäsin myös lasketella, mutta täällä ei ole tullut käytyä korkkaamassa Myllymäen rinteitä…

Minun kanssani pääsette syksymmällä tutustumaan siihen, millaista on opiskella Linnalan kampuksella Imatralla, mutta nyt kesän ajaksi otan teidän mukaani maailman toiselle puolelle, kun lähden suorittamaan harjoitteluani Aucklandiin, Uuteen-Seelantiin. Pysy siis kanavalla ja ota haltuusi myös Saimian Instagram, tulen päivittämään sinne myös kuvia matkaltani! Löydät sen näppärästi tuolta blogin alalaidasta klikkaamalla Instagramin symbolia.

Palataan siis asiaan ensi kuun puolella, kun olen jättänyt yllä olevan kaupungin taakseni!

Niina