Terve!

Mun nimi on Maria, ja tää on mun eka postaus tänne – jännää!

Oon 21-vuotias, alunperin kotoisin Lopelta, ja asunut ympäri Etelä-Suomea, eniten radanvarrella Hyvinkäällä. Lukion ja amiksen käytyäni läksin kaksi vuotta sitten Lappeenrantaan, josta kuljen päivittäin Imatralle kuvataiteilijan opintojen perässä.

Taidegrafiikan pääaineopintojen ja duunin lisäksi mun elämää täyttää mm. raskas musiikki, vaellus, chilinkasvatus ja huonot vitsit. Mä oon aina ollut sata lasissa- tyyppi, tehnyt paljon ja kaikenlaista. Innostun tosi helposti uusista jutuista, enkä oikein osaa kieltäytyä mistään kiinnostavasta. Luotan aina lopulta siihen, et hommat hoituu tavalla tai toisella.

Alkamassa on nyt mun kolmas vuosi opintovuosi, joka räjähtää ihan just käyntiin vaihto-opintojaksolla Norjan Oslossa. Lento lähtee ylihuomenna – jatkossa päivitän siis vuonojen keskeltä, joten stay tuned!

Kuvassa meikä elementissään – Yritin sulautua näyttelynavajaisissa omien töideni sekaan.

-Maria