No nyt on likalla hommia! Tätä näpytellessäni mulla on samaan aikaan auki

  1. Jaettu Google docs-tiedosto, johon minä ja viisi muuta rakennetaan ryhmänäyttelyhakemusta
  2. Online-portfolio, jonka tietoja-osiota päivitän
  3. Norjankielinen Artist Statement kirjoituskurssille
  4. Informaatioteksti ensi viikolla avautuvan soolonäyttelyn teoskokonaisuudesta
  5. Taustalla Spotifyn “Norwegian Black Metal”-lista.

Jes. Näillä mennään, ja pitkälle. Mun elämä on ollut jälleen kerran täynnä kaikkea mahtavaa – kävin tsekkaamassa koulun 3d-labran mahdollisuuksia, joihin kuuluu mm. virtuaalitodellisuudessa piirtäminen, 3d-skannaus ja -tulostus sekä maailman siistein pieni laserleikkaaja. Mulla on tyøn alla proggis, johon tarvitsen kyseistä laseria, kunhan ensin viimeistelen nykyiset jutut.

Näiden juttujen lisäks koululla juhlittiin 01/03 kevään-alkajais-suklaa-hedelmä-kahvitukset, eksyin kaverin kaverin synttäreille paikalliseen venäläispubiin, oon tehnyt ekoja vuoroja uudessa duunissa ja vietin viikon tyøpajalla Meksikosta asti tilattujen uusien painovärien kanssa tyøskennellen – mikä ei muuten olisi mainitsemisen arvoinen juttu, mutta kyseisillä väreillä otetut tarkkaan kontrolloidut testivedokset lähtevät pian taiteilijoiden usein salaiseksi jäävään tekoprosessiin keskittyvään näyttelyyn. Hyvä esimerkki siitä että, merkityksettømän arkipäiväisiltä vaikuttavat pienet jutut voi parhaimmillaan johtaa johonkin isompaan. Pysykäämme siis aktiivisina!

Tällä hetkellä mun elämän ainoa ongelma on mielenkiintoisten mahdollisuuksien ylitarjonta. Koitan pitää mielessä omat henkiset ja fyysiset rajat, vaikka levon tärkeyttä on vähän liiankin helppo aliarvioida ja mulla on tässä paljon opittavaa. Rehellisesti sanottuna, vaikka nautinkin suunnattomasti tästä menosta, vauhti alkaa tuntua ajoittain liian kovalta. Onneksi ensi viikolla vietetään avajaiset, ja sitten alkaakin viikon pääsiäistauko koulusta. Mulle tulee vierailija Suomesta (ruisleipää!!!), jonka kanssa on tarkoitus vaan hengailla ja hengitellä hyvässä seurassa. Sen jälkeen on taas parempi energiansyøttø.

 

-Maria