kuvataiteen koulutukseen 15.8.2018 alkaen.


Haemme päätoimiseksi lehtoriksi kuvataiteilijaa, jolla on kokonaisnäkemystä taidemaalauksen opettamisesta ja taidekoulutuksen kehittämisestä. Työsuhde on voimassa toistaiseksi, ja työskentelypaikkakunta vaihtuu lv 2018-2019 jälkeen Imatralta Lappeenrantaan.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Kokemus kuvataiteen opetustehtävistä sekä aktiivinen toiminta taiteilijana katsotaan eduksi. Arvostamme myös vahvoja verkostoja alan toimijoihin sekä kansainvälistä kokemusta.

Tarjoamme näköalapaikan kuvataiteen koulutuksen kehittämiseen. Työskentely- ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Toimimme Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa.

Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.


Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.


Lisätietoja antaa kuvataiteen koulutuspäällikkö Eija Mustonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 7633690.


Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Anneli Pirttilälle ja ne on toimitettava 31.7.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”taidemaalauksen opettaja”.

Haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta lehtoria 1.9.2018 alkaen.

1) LEHTORI, TALONRAKENNUSTEKNIIKKA

Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan, rakennetekniikan ja rakennusfysiikan osaamista. Kokemus tietomallipohjaisesta rakentamisesta katsotaan eduksi.

2) LEHTORI, INFRATEKNIIKKA

Tehtävä edellyttää tie- ja liikennesuunnittelun ja/tai verkostosuunnittelun osaamista. Kokemus monipuolisista suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä alan ohjelmistotuntemus katsotaan eduksi.


Saimaan ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu, joten sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Työyhteisömme on tiivis ja odotamme myös sinulta hyviä tiimityötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Tarjoamme laajan näköalan rakennusalan kehittämiseen erilaisissa työtehtävissä. Työskentely- ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Toimimme osana LUT-konsernia Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Työsuhteen ehdot noudattavat Sivistan työehtosopimusta. Lehtorin kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Työsuhde alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2019.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53580 Lappeenranta tai sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä molempien tehtävien osalta ”rakennustekniikan lehtori”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 20.7.2018 klo 16.00

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 517 7702, ajalla 28.6. – 20.7. 2018.