Liiketalous /Hotelli- ja ravintola-alalle          

Sosiaali- ja terveysalalle

Taide- ja teknologia-alalle

Toimialajohtaja työskentelee oman yksikkönsä tulosvastuullisena johtajana ja vastaa yksikölleen asetetuista toiminnallisista ja taloudellisista tavoitteista. Tulosyksikköön kuuluu kullakin kolmella toimialalla koulutus sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Toimialajohtaja on ammattikorkeakoulun johtoryhmän jäsen ja valittavan toimialajohtajan tehtävässä keskeistä on myös sitoutuminen koko ammattikorkeakoulun strategian ja sen tavoitteiden toteuttamiseen.

Toimialajohtajalta edellytetään johtamiskokemusta vaativista esimiestehtävistä ja näyttöä niissä onnistumisesta. Toimialajohtajalla tulee myös olla soveltuvaa työkokemusta työelämän palveluksesta ja toimivia yhteistyöverkostoja työelämään. Arvostamme kokemusta korkeakoulutoiminnasta, innovatiivista työotetta sekä ennen kaikkea yhteistyökykyä.

Toimialajohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa johtamansa tulosyksikön alalta. Tohtorin tai lisensiaatin tutkinto katsotaan hakijalle eduksi. Edellytämme hakijoilta myös englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan Saimaan ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukselle. Hakemukset toimitettava 10.5.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta tai sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kuoreen on merkittävä ”toimialajohtaja”.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja/rehtori Anneli Pirttilä, 040 766 4807, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa ja Imatralla.

Terveysalan lehtori

toistaisesti voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2017 alkaen.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää vankkaa hoitotyön ja terveydenhoitotyön osaamista.

Lisätiedot: Koulutuspäällikkö Pirjo Huovila, puh. 0400 607064, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Terveysalan opettaja

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2017–31.5.2018 opintovapaan sijaiseksi.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää vankkaa hoitotyön osaamista.

Lisätiedot: Koulutuspäällikkö Pirjo Huovila, puh. 0400 607064, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sosiaalialan opettaja

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2017-30.6.2018 hoitovapaan sijaiseksi

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää vankkaa sosiaalialan osaamista erityisesti yhteiskuntatieteellisen osaamisen alueelta.

Lisätiedot: Koulutuspäällikkö Helena Wright, puh. 040 754 8430, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikkiin tehtäviin sisältyy opetuksen lisäksi osallistuminen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin. Edellytämme hakijoilta hyvää englanninkielen taitoa ja kykyä toimia kansainvälisissä verkostoissa.  Arvostamme kokemusta projekti- ja hanketyöskentelystä, innovatiivista työotetta sekä yhteistyökykyä.

Opettajien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Kaikki hakemukset osoitetaan toimitusjohtaja, rehtori Anneli Pirttilälle 9.5.2017 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen on merkittävä haettavan tehtävän nimi.