Haemme joukkoomme päätoimista

tietotekniikan lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta web- tai mobiilisovellusten kehittämisestä, tietokannoista, pilvipalveluista ja projektinhallinnasta. Laaja-alainen ja tuore työelämäkokemus vaadituista osaamisalueista sekä kokemus erilaisissa tuotekehitysprojekteissa katsotaan eduksi.

Arvostamme aktiivista otetta ja kykyä työskennellä osana opettajatiimiä. Osa opetuksesta on englannin kielellä, joten sujuva kirjallinen ja suullinen englannin taito on välttämätöntä. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin.  

Rekrytoivilta opettajilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä tehtävään riittävää, ajantasaista työkokemusta. Edellytämme lisäksi ammatillisen opettajan pedagogista kelpoisuutta, joka on mahdollista hankkia myös kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisen jälkeen.

Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja voit työskennellä vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Työskentely-ympäristömme on monipuolinen, innovatiivinen ja kansainvälinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Toimimme Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää. Saimaan ammattikorkeakoululla on kampus myös Imatralla.

Työsuhde alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset on toimitettava 18.12.2017 klo 12 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä ”Tietotekniikan lehtori”.


Lisätietoja:

Toimialajohtaja Kati Tanninen puh. 040 752 2357, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki puh. 040 672 7014, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutuspäällikkö Petra Yli-Kovero puh. 0400 985 834, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It