Haemme joukkoomme laskentatoimen lehtoria liiketalouteen määräaikaiseen työsuhteeseen 3.12.2018–31.12.2019 (sijaisuus)

Laskentatoimen lehtorina olet mukana kehittämässä opiskelijoidemme talousymmärrystä, ohjaat heitä tulkitsemaan liiketoiminnan tunnuslukuja sekä ennakoimaan tulevaisuutta. Syventävillä opintojaksoilla autat opiskelijoita kehittymään osaaviksi ja yrityselämän vaatimukset täyttäviksi ammattilaisiksi. Laajojen yrityskontaktiesi kautta tuot opetukseen aitoja yritysesimerkkejä opiskelijoiden ratkottavaksi. Tunnistat taloushallinnon digitalisoitumisen tuomat muutokset ja välität ajantasaista tietoa alan työtehtävistä.

Edellytämme vahvaa työkokemusta johdon laskentatoimen tehtävistä, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kykyä opettaa englannin kielellä. 

Arvostamme erityisosaamista seuraavilla aihealueilla: rahoitus, sijoitustoiminta, BI-raportointi ja taloushallinnon ohjelmistojen ja tietojärjestelmien käyttö ja kehittäminen. Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Opetus tapahtuu suomen ja englannin kielellä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Petra Yli-Kovero, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 985 834

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Anneli Pirttilälle ja ne on toimitettava 24.9.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”laskentatoimen lehtori”.

Pin It