Haemme joukkoomme yritysjuridiikan lehtoria liiketalouteen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Tule meille liiketoimintalähtöisen juridiikan opettajaksi! Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää yritysjuridiikan eri oikeudenalojen hyvää tuntemusta sekä käytännön kokemusta. Kansainvälisen yritysympäristön oikeudellisten kysymysten tuntemus luetaan eduksi.

Tehtäviin kuuluu osallistuminen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin. Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Opetus tapahtuu suomen ja englannin kielellä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 672 7014.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Anneli Pirttilälle ja ne on toimitettava 24.9.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”yritysjuridiikan lehtori”. Haastattelut järjestämme viikolla 39.

Pin It