Haemme Saimaan ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston yhteiseen kielikeskukseen päätoimista opettajaa opettamaan saksaa ja ruotsia korkeakoulutasolla. Työsuhde on määräaikainen 1.1.–31.12.2019.

Edellytämme aineenopettajan pätevyyttä ja pedagogista koulutusta. Pätevyys opettaa myös muita kieliä (englanti, suomi toisena kielenä) katsotaan eduksi. Arvostamme innovatiivista pedagogista otetta sekä kansainvälistä kokemusta.

Toimimme Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on noin 8000 opiskelijan ja 1000 työntekijän yhteisö. Tarjoamme työskentely-ympäristön kansainvälisellä kampuksella yhdessä muiden kielen asiantuntijoiden kanssa. Työnantajana on Saimaan ammattikorkeakoulu, joka on noin 3300 opiskelijan ja 230 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu. Vuosittainen liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo (CV) sekä selvitys opetusansioista (opetusportfolio), jossa hakija esittelee omaa opetustaan ja pedagogista ajatteluaan.

Lisätietoja antaa kielikeskuksen johtaja Merja Karppinen, 040-665 0091 (paitsi 26.-29.10. työmatkoilla).

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 15.11.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”kielten päätoiminen opettaja”.

Pin It