Haemme joukkoomme sosiaalialan yliopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen sosiaali- ja terveysalan koulutusalalle Lappeenrantaan.

Yliopettajan tehtävän hoito edellyttää laaja-alaista teoreettista ja käytännön sosiaalialan osaamista, sujuvaa englannin kielen taitoa ja valmiutta opettaa englanniksi. Lisäksi edellytämme vahvaa kokemusta kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa toimimisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme uudistavaa työotetta ja pedagogista kokemusta. Tehtävään sisältyy opetuksen lisäksi työelämän kanssa yhteinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan (SIVISTA) työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen yliopettajaa koskevien määräysten mukaisesti. Yliopettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Lisätiedot: toimialajohtaja Pirjo Vaittinen puh. 040 184 0670, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., koulutuspäällikkö Helena Wright, puh. 040 754 8430, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle osoitetut hakemukset on toimitettava 14.12.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”Sosiaalialan yliopettaja”.

Pin It