Haemme joukkoomme yritysjuridiikan lehtoria liiketalouteen Saimaan ammattikorkeakouluun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2019 lähtien.

Tule meille liiketoimintalähtöisen juridiikan opettajaksi! Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää yritysjuridiikan eri oikeudenalojen hyvää tuntemusta sekä käytännön kokemusta. Kansainvälisen yritysympäristön oikeudellisten kysymysten ja/tai verotuksen tuntemus luetaan eduksi.

Tehtäviin kuuluu osallistuminen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin. Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Opetus tapahtuu suomen ja englannin kielillä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 672 7014.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 25.4.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”yritysjuridiikan lehtori”.

Saimaan ammattikorkeakoulu on innovatiivinen ja monipuolinen yli 3300 opiskelijan ja 230 työntekijän korkeakoulu. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella yhdessä LUT-yliopiston kanssa. Kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja tuhat työntekijää.

Pin It