Etsimme joukkoomme rakennustekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja näkemystä rakennusalan kehittämisestä sekä työkokemusta alan työtehtävistä. Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan ja rakennussuunnittelun osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme myös kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Kirsi Taivalantti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 040 5177702

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 24.5.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä haettava tehtävä.

Saimaan ammattikorkeakoulu on innovatiivinen ja monipuolinen yli 3300 opiskelijan ja 230 työntekijän korkeakoulu. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella yhdessä LUT-yliopiston kanssa. Kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja tuhat työntekijää.

Pin It