Etsimme joukkoomme matematiikan ja fysiikan tuntiopettajaa ajalle 1.8.2019–31.12.2021.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää opetuskokemuksen lisäksi matemaattisten ohjelmistojen (MathCAD, Geogebra) hallintaa. Valmiudet opettajatiimeissä työskentelyyn, opetuksen kehittämiseen sekä digitaalisissa oppimisympäristöissä toimimiseen ovat olennaisia työssä onnistumisen edellytyksiä.

Tehtäviin kuuluu osallistuminen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin. Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja. Opetus tapahtuu suomen ja englannin kielillä.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jukka Nisonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 594 6556.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulujen opettajia koskevien määräysten mukaisesti. Opettajan kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 24.5.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä haettava tehtävä.

Saimaan ammattikorkeakoulu on innovatiivinen ja monipuolinen yli 3300 opiskelijan ja 230 työntekijän korkeakoulu. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella yhdessä LUT-yliopiston kanssa. Kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja tuhat työntekijää.

Pin It