Saimaan ammattikorkeakoulu ja Lahden ammattikorkeakoulu yhdistyvät, ja yhdistymisen myötä syntyy uusi LAB-ammattikorkeakoulu. LAB aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Haemme LAB-ammattikorkeakouluun rakennustekniikan lehtoria, talonrakennustekniikka, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2020.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja näkemystä rakennusalan kehittämisestä sekä työkokemusta alan työtehtävistä.

Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan ja rakennetekniikan tai rakennussuunnittelun osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme myös kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Kirsi Taivalantti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 517 7702. Yhteydenotot puhelimitse klo 16 jälkeen.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 22.11.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”lehtori, talonrakennustekniikka”.


Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee yli 8500 opiskelijaa sekä 360 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. LAB aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Pin It