Lappeenrannan teknillinen yliopisto, LUT, Lahden ammattikorkeakoulu Oy, LAMK ja Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Saimaa ovat muodostamassa LUT-konsernin vuoden 2017 aikana omistusjärjestelyllä, jossa LUT:sta tulee ammattikorkeakoulujen ainoa omistaja. Konsernin tukipalveluja eli korkeakoulupalveluita tullaan jatkossa johtamaan yhtenä kokonaisuutena. Korkeakoulupalveluihin kuuluvat kaikki tutkimusta ja koulutusta tukevat toiminnot, mm. opetuksen tukipalvelut, tutkimuksen tukipalvelut, tilapalvelut, IT, HR ja talous. Lisätietoja LUT:sta www.lut.fi, LAMK:sta www.lamk.fi ja Saimaasta www.saimia.fi.

Etsimme joukkoomme

KORKEAKOULUPALVELUJOHTAJAA

Korkeakoulupalvelujohtajan tehtävänä on aluksi valmistella rakentuvan LUT-konsernin yhteisiä korkeakoulupalveluita ja korkeakoulupalvelurakennetta, ja jatkossa johtaa ja kehittää korkeakoulupalveluita konsernin strategian mukaisesti ja kaikkia kolmea korkeakoulua hyödyttävällä tavalla. Vastuullasi tulee olemaan noin 400 työntekijän tukipalvelutoiminnot. Korkeakoulupalvelujohtaja raportoi LUT:n provostille ja on osa konsernin ylintä johtoa.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on näyttöjä erinomaisesta ihmisten muutosjohtamisesta ja esimiestyöstä sekä näkemystä tukipalveluiden prosessien tuloksekkaasta kehittämisestä. Sosiaalisten taitojesi ja tinkimättömän työotteen avulla saavutat kolmesta eri organisaatiosta olevien henkilöiden luottamuksen ja selvität vaikeatkin tilanteet rakentavasti. Olet palveluhenkinen ja ymmärrät tukipalveluiden roolin konsernin ja sen osien strategian toteuttamisen mahdollistajana. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Korkeakoulukentän tukipalveluiden tuntemus katsotaan eduksi samoin kuin menestyksekäs kokemus asiantuntijapalveluiden johtamisesta.

Tarjoamme sinulle haastavaa ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollistavaa tehtävää, jossa pääset luomaan uusia, konsernin yhteisiä prosesseja ja toimintatapoja. Pääset mukaan vaikuttamaan siihen, miten uudenlainen yliopistosta ja ammattikorkeakouluista muodostuva konserni toimii ja tuottaa etua kaikille kolmelle korkeakoululle.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Johtaja tulee olemaan työsuhteessa sekä LUT:iin että ammattikorkeakouluihin. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää viikoittaista läsnäoloa sekä Lappeenrannan että Lahden kampuksilla.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilökunnan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 14, jolloin kokonaispalkka on 5515,40 – 8069,03 e/kk.

Hae paikkaa viimeistään 31.7.2017 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella https://www.lut.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja:
yliopistonlakimies Riikka Sund, puh. 0400 966 954 (21.7.2017 saakka)
rehtori Juha-Matti Saksa, puh. 0400 166 659 (24.7.2017 eteenpäin)