Haemme joukkoomme päätoimista

RAKENNUSTUOTANNON LEHTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokonaisnäkemystä rakennusalan kehittämisestä ja tiedät, mitä rakennusala vaatii osaajiltaan. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta rakennushankkeiden työnjohto- ja projektinjohtotehtävistä tai kustannuslaskennasta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa ja tiimityöskentelytaitoja.

Saimaan ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu, joten sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Työyhteisömme on tiivis ja odotamme myös sinulta hyviä tiimityötaitoja.

Eduksi katsomme kokemusta opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme myös kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Tarjoamme parhaan näköalan rakennusalan osaamisen kehittämiseen erilaisissa työtehtävissä. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja voit työskennellä vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Työskentely-ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajien opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Lehtorin kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.1.2018.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53580 Lappeenranta tai sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä ”rakennustuotannon lehtori”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 22.9.2017 klo 16.00.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 517 7702

Pin It