Haemme joukkoomme

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on palavaa halua olla mukana kehittämässä laboratoriossa tapahtuvaa opetusta ja tutkimusta. Uskallat ottaa vastuuta opiskelijan käytännön osaamisen kehittämisestä. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta geotekniikan pohjatutkimuksista, betonitekniikasta tai rakennusfysikaalisista mittauksista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa ja tiimityöskentelytaitoja.

Kokemus testaus- ja mittaustoiminnasta katsotaan eduksi. Arvostamme kansainvälistä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Tarjoamme parhaan näköalan rakennusalan osaamisen kehittämiseen erilaisissa työtehtävissä. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja voit työskennellä vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Työskentely-ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Työsuhde alkaa 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53580 Lappeenranta tai sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä ”kehitysinsinööri”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 22.9.2017 klo 16.00.

Lisätietoja: laboratorioiden esimies Mikko Ruotsalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 767 2566

Pin It