Suvi Loikka: Rakastan tätä alaa

Loikka aloitti sosionomiopinnot tämän vuoden syksyllä. Saimaan ammattikorkeakoulu oli hänelle kuitenkin ennestään tuttu, sillä takana hänellä on yksi vuosi sairaanhoidon opintoja.

Sosionomia tuntuu kuitenkin enemmän omalta alalta.

”Heti ensimmäisellä luennolla tuli sellainen olo, että rakastan tätä alaa. Se on ehkä se ihmisläheisyys, mikä viehättää.”

Loikka on asunut Lappeenrannassa kuusi vuotta ja siksi Saimaan ammattikorkeakoulu tuntui luonnolliselta valinnalta.

”Muutama tuttuni on valmistunut täältä ja olen kuullut, että koulu on hyvä.”

Tiia Pajo ja Jenni Länsimaa

Tiia Pajo ja Jenni Länsimaa: Olemme kuulleet Saimaan ammattikorkeakoulusta pelkkää hyvää

Tiia Pajo (vas.) ja Jenni Länsimaa aloittivat sairaanhoitajaopinnot elokuun lopussa. Viikon jälkeen valinta tuntuu edelleen oikealta.

”Fiilikset ovat hyvät”, Pajo summaa.

Länsimaa on kotoisin Hämeenlinnasta. Saimaan ammattikorkeakoulun hän valitsi kouluksi sen jälkeen, kun Saimian promotiimi oli vieraillut Länsimaan lukiossa.

”Heidän myötään koulusta syntyi hyvä kuva. Myös maine vaikutti, sillä olen kuullut Saimaan ammattikorkeakoulusta pelkkää hyvää.”

Pajo on muuttanut Lappeenrantaa Helsingistä. Hän saapui kaupunkiin poikaystävänsä perässä ja ehti tutustua kaupunkiin parin vuoden ajan ennen muuttoa.

”Lappeenranta on Helsinkiä pienempi, mutta oikein kiva kaupunki. Olen tyytyväinen.”

Annika Timperi ja Essi Nokelainen

Essi Nokelainen ja Annika Timperi: Opetus on tasokasta

Esssi Nokelaisen (vas.) ja Annika Timperin toinen vuosi fysioterapiaopintojen parissa Saimaan ammattikorkeakoulussa alkoi juuri.

Molemmat ovat olleet hyvin tyytyväisiä opiskelupaikkaansa, niin kaupunkiin kuin kouluun.

”Olen onnellinen, että pääsin tänne enkä toiseen hakemaani kaupunkiin. Opetus on tasokasta ja luokkamme on mukava,” Timperi sanoo.

Myös Nokelainen on viihtynyt Saimaan ammattikorkeakoulussa. Hän aloitti opintonsa toisessa kaupungissa mutta haki pian siirtoa Lappeenrantaan.

”Olen kotoisin täältä, joten se oli yksi syy. Lisäksi olin kuullut, että opetus on täällä tasokasta, ja niin se on ollutkin.”

Tanja Kaikkonen ja Tuomas Kukkola

Tuomas Kukkola ja Tanja Kaikkonen: Sosiaali- ja terveysala on hyvissä uomissa

Ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelijat ovat jo päässeet kiinni opintoihinsa. Muutaman orientaatiopäivän jälkeen opinnot ovat alkaneet toden teolla.

”On ollut yllättävän mukavaa”, Kaikkonen sanoo.

Hän on kotoisin Lappeenrannasta, joten Saimaan ammattikorkeakoulu oli helppo ja käytännöllinen valinta opiskelupaikaksi. Kukkola muutti Lappeenrantaan Savonlinnasta.

”Lappeenranta on kiva kaupunki. Olen kuullut Saimaan ammattikorkeakoulusta hyvää ja erityisesti sosiaali- ja terveysala on koulussa hyvissä uomissa.”

 

Yhteishaku tammikuussa alkavaan koulutukseen 7.9. - 21.9. Katso lisää täältä.

Pin It