SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULU ON MUKANA KEHITTÄMÄSSÄ KORVAAVAA MATERIAALIA BETONILLE

Saimaan ammattikorkeakoulu on mukana Euroopan unionin rahoittamassa hankkeessa, jossa kehitetään uutta betonia korvaavaa materiaalia.  Saimaan ammattikorkeakoulu toteuttaa hankkeessa rakennetun ympäristön tietomalleja, joiden avulla hankkeen tuloksia tuodaan näkyväksi.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/979-eu-lta-3-4-miljoonaa-lappeenrantaan-betonin-korvaavan-materiaalin-kehittamiseen

KUINKA ASIAKKAAN HUOMIO ANSAITAAN? MITÄ ON INBOUND-MARKKINOINTI? SE SELVIÄÄ AAMIAISTILAISUUDESSA – TERVETULOA!

Inbound-markkinointi houkuttelee asiakkaan olemaan yhteydessä sinuun, ei toisin päin. Syyskuun lopussa Bostonissa järjestettiin inbound-markkinoinnin ykköstapahtuma INBOUND2017.

Saimaan ammattikorkeakoulun sähköisen liiketoiminnan asiantuntija Sami Lanu tarjoilee 22.11. aamiaisen ohella koosteen tapahtumasta. Ilmoittaudu mukaan nyt.

https://www.webropolsurveys.com/S/063DF553C323DF1D.par

KUINKA PIDÄMME IKÄIHMISET OSALLISINA YHTEISKUNNASSAMME?

Pidetään ikääntyvät osallisina! –asiantuntijaseminaarissa pohditaan Suomen vanhuspolitiikan tavoitteita ja ikäihmisten aktiivista osallistumista yhteiskuntaan: mistä osallisuus ikäihmisten arjessa koostuu ja miten sitä voidaan tukea? Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. ilmoittautuminen 21.11. mennessä.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tapahtumat/118-pidetaan-ikaantyvat-osallisina-asiantuntijaseminaari

YHDEKSÄNSATAA LUKIOLAISTA TUTUSTUU SKINNARILASSA KORKEAKOULUOPINTOIHIN

Saimaan ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) yhteinen korkeakoulupäivä kokoaa Lappeenrannan Skinnarilan kampukselle yli 900 lukiolaista. Päivän aikana lukiolaiset tutustuvat korkeakouluopintoihin ja kokeilevat esimerkiksi ajosimulaattorilla ajoa ja pienien hoitotoimenpiteiden tekoa.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tapahtumat/113-korkeakoulupaiva-lukiolaisille

SUOMALAIS-VENÄLÄISESSA SEMINAARISSA ETSITÄÄN TAPOJA TIIVISTÄÄ KORKEAKOULUJEN VÄLISTÄ KANSAINVÄLISTÄ YHTEISTYÖTÄ

Kuinka suomalaisten ja venäläisten korkeakoulujen yhteistyötä voisi kehittää? Kysymykseen paneudutaan 11. ja 12.12., kun Saimaan ammattikorkeakoulu, Opetushallitus ja pietarilainen korkeakoulujen rehtoreiden verkosto AVRIR järjestävät seminaarin Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella.

https://www.saimia.fi/finrus2017/

TYÖVOIMAPULASTA KÄRSIVÄ RAKENNUSALA KIINNOSTAA HAKIJOITA

Rakennusmestarikoulutus kiinnostaa hakijoita niin Uudellamaalla kuin Etelä-Karjalassa. Uudellamaalla järjestettävän rakennusmestareiden (AMK) muuntokoulutuksen 30 paikkaa haki määräaikaan mennessä 158 hakijaa. Myös Lappeenrannan rakennusmestarikoulutus veti syksyn yhteishaussa.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/990-rakennusmestarikoulutus-kiinnostaa-uudellamaalla-ja-etela-karjalassa

Pin It

***
Saimaan ammattikorkeakoulun uutiskirje sidosryhmille ilmestyy noin kerran kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje

Kaikki Saimian sanomien numerot