SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUN HALLITUS ON VALITTU

Saimaan ammattikorkeakoulun hallitukseen on valittu sairaalaneuvos, Eksoten toimitusjohtaja Pentti Itkonen, Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen sekä Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva. Lappeenrannan teknillisen yliopiston edustajina toimivat provost Liisa-Maija Sainio ja päälakimies Riikka Sund. Lisäksi hallituksessa jatkavat henkilöstöjäsenenä lehtori Jarmo Kemppinen ja opiskelijajäsenenä Eero Turkulainen. Hallituksen puheenjohtajana toimii LUT:n rehtori Juha-Matti Saksa.

Hallitusvalintojen myötä LUT-korkeakoulujen muodostama konserni on juridisesti valmis.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/1043-saimaan-ja-lahden-ammattikorkeakoulujen-hallitukset-valittu

 

SUUNNITTEILLA TEOLLISEN MYYNNIN JA MARKKINOINNIN TÄSMÄKOULUTUKSIA ETELÄKARJALAISILLE YRITYKSILLE

Saimaan ammattikorkeakoulu järjestää tulevina vuosina teolliseen myyntiin ja markkinointiin liittyviä koulutuksia Etelä-Karjalan yritysten henkilöstöille. Aloite koulutustarpeesta on tullut yrityksiltä.

Koulutusten ensimmäisen vaiheen on tarkoitus käynnistyä kevättalvella 2018. Sisällöstä ja koulutuksiin hakeutumisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/1044-etela-karjalan-yrityksille-suunnitellaan-teollisen-myynnin-ja-markkinoinnnin-tasmakoulutuksia

 

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUSTA VALMISTUI VUONNA 2017 LÄHES SEITSEMÄNSATAA ASIANTUNTIJAA

Saimaan ammattikorkeakoulussa vietettiin suuria joulukuun valmistujaisjuhlia tiistaina 19.12. Skinnarilan ja Linnalan kampuksilta valmistui joulukuussa 163 opiskelijaa. Koko vuoden aikana amk- ja ylemmän amk-tutkinnon on suorittanut 668 henkilöä.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/1037-saimaan-ammattikorkeakoulusta-valmistuu-tana-vuonna-lahes-seitsemansataa-asiantuntijaa

 

TAMMIKUUN YHTEISHAUSSA VOI HAKEA ENGLANNINKIELISIIN KOULUTUKSIIN

Yhteishaku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa 9.1. Yhteishaun uutuus on englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus. Tammikuun haku on suunnattu ensisijaisesti Suomen ulkopuolelta tuleville hakijoille. Suomalaiset hakijat voivat hakea sekä tammikuun että maaliskuun yhteishaussa.

https://www.saimia.fi/haku/en/degree-programmes

 

Saimaan ammattikorkeakoulu toivottaa yhteistyökumppaneille rauhallista ja hyvää joulua! Jatketaan yhteistyötä menestyksekkäästi vuonna 2018.

Pin It

***
Saimaan ammattikorkeakoulun uutiskirje sidosryhmille ilmestyy noin kerran kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje

Kaikki Saimian sanomien numerot