SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUSSA ALKAA DIGITRADENOMIEN KOULUTUS

Saimaan ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2017 digitradenomien koulutus. Koulutuksesta valmistuu ohjelmointiin ja digitaaliseen liiketoimintaan erikoistuneita tradenomeja.

Koulutus syntyi paikallisten ICT-alan yrittäjien toiveesta, ja opintojen sisältöä suunnitellaan yhdessä yrittäjien kanssa. 

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/745-saimaan-ammattikorkeakoulussa-alkaa-digitradenomien-koulutus

 

KAIPAATKO KANSAINVÄLISIÄ KONTAKTEJA? KANSAINVÄLINEN VIIKKO KUTSUU VERKOSOITUMAAN!

Saimaan ammattikorkeakoulun kansainvälistä viikkoa vietetään 10. – 14.10. Viikon aikana vierailijat tutustuvat suomalaiseen korkeakoulutukseen ja Etelä-Karjalaan. Ohjelmassa on myös yritysten ja vieraiden välinen Speed Dating, jonka aikana paikallisten yritysten on mahdollista tulla tapaamaan kansainvälisiä vieraita ja opiskelijoitamme. Ilmoittaudu mukaan Speed Dating –tapahtumaan täällä: www.saimia.fi/dive

Katso lisää kansainvälisestä viikosta: http://www.saimia.fi/international-week/

 

MARRASKUUSSA KESKUSTELLAAN TYÖHYVINVOINNISTA, ILMOITTAUDU MUKAAN NYT

Saimaan ammattikorkeakoulu järjestää marraskuussa työhyvinvointiin paneutuvan seminaarin yhteistyössä OAJ:n ja Jyty ry:n kanssa. Seminaarissa puhuvat muun muassa työhyvinvointia tutkinut dosentti Marja-Liisa Manka, Työterveyslaitoksen johtava psykologi Teemu Paajanen sekä eläköitynyt valtiosihteeri Raimo Sailas.

Katso ohelma ja ilmoittaudu mukaan: http://www.saimia.fi/tyohyvinvointi/?page=etusivu

 

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUN JA LAPPEENRANNAN TEKNILLISEN YLIOPISTON YHTEISTYÖ SYVENEE

Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Saimaan ammattikorkeakoulu aikovat tiivistää yhteistyötään kielten ja viestinnän opetuksessa.  Korkeakoulut aikovat selvittää eri vaihtoehtoja yleisen kielten opetuksen järjestämisessä. LUT:n ja Saimaan amk:n hallitukset päättävät mahdollisesta valmistelutyön aloittamisesta ja aikataulusta syyskuussa.

Myös korkeakoulujen yhteisen LUT-konsernin muodostaminen etenee. Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien virkamiehet sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston johto ovat laatineet ehdotuksen mallista, jolla Saimaan ammattikorkeakoulu Oy:n omistus voisi siirtyä nykyisiltä omistajilta kokonaan LUT:lle.

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/742-lut-ja-saimaan-ammattikorkeakoulu-selvittavat-yhteistyota-kielten-opetuksessa

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/747-ehdotus-saimian-omistuksen-siirrosta-omistajien-paatettavaksi

 

TAIPALSAAREN ASUKKAIDEN HYVINVOINTIA KEHITETÄÄN HANKKEEN AVULLA

Saimaan ammattikorkeakoulu kartoittaa Taipalsaaren kunnan asukkaiden hyvinvointia. Kartoitus liittyy parhaillaan käynnissä olevaan Luotsie+ -hankkeeseen, jonka tavoitteena on löytää luovien alan yrittäjille uusia tapoja toimia.

http://www.saimia.fi/fi-FI/tki/taipalsaaren-asukkaiden-hyvinvointia-kehitetaan-hankkeen-avulla

Pin It

***
Saimaan ammattikorkeakoulun uutiskirje sidosryhmille ilmestyy noin kerran kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje

Kaikki Saimian sanomien numerot