INNOVAATIOSETELILLÄ VOI OSTAA SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUN PALVELUJA

Innovaatiosetelin avulla voit hankkia apua toiminnan kehittämiseen Saimaan ammattikorkeakoulusta.

Tekesin innovaatiosetelin avulla pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tarjolla on monipuolisia palveluja, esimerkiksi henkilöstökoulutusta, mittauspalveluja ja tapahtumasuunnittelua.

seteli on arvoltaan 5000 euroa.

http://www.saimia.fi/fi-FI/palvelut/innovaatioseteli

 

MATKAILUSEMINAARISSA PANEUDUTAAN MATKAILUN AJANKOHTAISIIN KYSYMYKSIIN

Matkailualan ammattilaiset kokoontuvat joulukuun alussa Linnalan kampukselle Travel Finland –matkailuseminaariin. avataan Kaksipäiväisessä seminaarissa Tutkimus- ja analysointikeskus TAK:n toimitusjohtaja Pasi Nurkka avaa TAK:n tuoreen matkailututkimuksen tuloksia.

Lisäksi puhumassa ovat muun muassa matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin johtaja Antti Honkanen,  Hotelli Punkaharjun uuteen kukoistukseen nostanut yrittäjä Saimi Hoyer sekä toimittaja ja kirjailija Roman Schatz. Tervetuloa!

http://www.saimia.fi/travelfinland/

 

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUSSA ALKAA ENSIMMÄINEN ERIKOISTUMISKOULUTUS MATKAILUALAN AMMATTILAISILLE

Saimaan ammattikorkeakoulussa alkaa tammikuussa matkailualan kehittämisen ja ennakoinnin erikoistumiskoulutus. Huomisen matkailukohde-kokonaisuuden laajuus on 30 opintopistettä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun ja Mikkelin ammattikorkeakoulun kanssa.

Erikoistumiskoulutus on uusi koulutusmuoto tutkintoon johtavan koulutuksen ja täydennyskoulutuksen rinnalla. Opinnot on tarkoitettu työelämässä toimiville, korkeakoulututkinnon jo suorittaneille tai muuten vastaavan osaamisen hankkineille alan ammattilaisille.

http://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/erikoistumiskoulutus

 

ETSITKÖ YRITYKSELLESI UUSIA LIIKELAHJOJA? OSTA MIULT! -TAPAHTUMA ESITTELEE PAIKALLISTA TARJONTAA

Maakunnan liikelahjojen tuottajat esittäytyvät tiistaina 1.11. Osta miult! -tapahtumassa Siitolan kartanossa, Imatralla. Tervetuloa tutustumaan paikalliseen tarjontaan. Voit myös sopia ennakkoon juuri tarpeisiisi räätälöityjä tapaamisia.

Tilaisuuden järjestää Humanistinen ammattikorkeakoulu, Saimaan ammattikorkeakoulu ja Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy (KEHY).

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tapahtumat/74-osta-miult

 

TAITEILIJOIDEN JA YRITYSTEN YHTEISTYÖLLE ETSITÄÄN UUSIA MUOTOJA – KOLME LYHTYÄ SAI UUDET LASINALUSTAT

Taiteilijat Sirpa Hynninen ja Vesa-Ville Saarinen loivat lappeenrantalaiseen kulttuuriravintola Kolmeen Lyhtyyn uuden lasinalustat. Alustat syntyivät osana TaideART- hanketta, jonka tavoitteena on löytää taiteilijoille uudenlaisia ansaintakeinoja ja yhteistyömuotoja esimerkiksi yritysten kanssa.

Lasinalustat ovat ensimmäinen konkreettinen kokeilu ja hyvä ja yksinkertainen esimerkki siitä, kuinka taiteilijoiden työtä voitaisiin hyödyntää yritysmaailmassa.

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/lamppu-sai-uudet-lasinalustat

Pin It

***
Saimaan ammattikorkeakoulun uutiskirje sidosryhmille ilmestyy noin kerran kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje

Kaikki Saimian sanomien numerot