UUSI KOULUTUS VASTAA OHJELMISTOALAN TYÖVOIMAPULAAN

Saimaan ammattikorkeakoulu tarjoaa täydennyskoulutusta ohjelmistoalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. Helmikuussa alkava koulutus antaa opiskelijoille valmiuden toimia monipuolisissa työtehtävissä ohjelmistoalan yrityksissä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Etelä-Karjalan ICT-alan yritysten kanssa. Yritysten tavoitteena on rekrytoida opiskelijat koulutuksen jälkeen vakituiseen työsuhteeseen.

http://saimia.fi/ekoodi   

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULU JA DESTIA SOPIVAT YHTEISTYÖSTÄ

Saimaan ammattikorkeakoulu ja Destia ovat sopineet keskinäisen yhteistyön tiivistämisestä. Jatkossa ammattikorkeakoulu ja Destia tekevät yhä enemmän yhteistä kehitystyötä. Käytännössä yhteistyötä tullaan tekemään niin opetuksessa kuin tuotekehityksessäkin.

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/807-saimaan-ammattikorkeakoulu-ja-destia-sopivat-yhteistyosta

KEVÄÄN KOULUTUSKALENTERISSA TARJOLLA MM. KIRJANPITO- JA TILINPÄÄTÖSKOULUTUSTA

Kevään koulutuskalenteriin on päivitetty tulevan kevään koulutukset. Tarjolla on esimerkiksi koulutusta työhyvinvoinnin johtamiseen sekä erityisesti pienille yrityksille suunnattu kirjanpito- ja tilinpäätöskoulutus.

Kalenteri päivittyy jatkuvasti. Tervetuloa kouluttautumaan!

http://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/taydennyskoulutus/koulutuskalenteri

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULU JA LUT PÄÄTTIVÄT MARRASKUUSSA YHTEISEN KIELIKESKUKSEN PERUSTAMISESTA

Saimaan ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston (Lappeenranta University of Technology, LUT) hallitukset päättivät marraskuussa korkeakoulujen yhteisen kielikeskuksen perustamisesta.

Uusi kielikeskus sijoitetaan Saimaan ammattikorkeakoulun organisaatioon. LUT:n kielikeskuksen henkilöstö siirtyy liikkeen luovutuksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Saimaan amk:n palvelukseen tammikuussa 2017.

http://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/790-lut-n-ja-saimaan-amk-n-hallitukset-paattivat-yhteisen-kielikeskuksen-perustamisesta

YHTEISHAKU ENGLANNINKIELISIIN KOULUTUKSIIN ALKAA TAMMIKUUSSA

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 10.1. Tammikuussa haussa ovat opiskelupaikat Saimaan ammattikorkeakoulun englanninkielisiin koulutuksiin International Business, Tourism and Hospitality Management ja Mechanical Engineering and Production Technology –koulutuksiin.

http://www.saimia.fi/haku/en/degree-programmes/apply

Saimaan ammattikorkeakoulu toivottaa yhteistyökumppaneille rauhallista ja hyvää joulua! Jatketaan yhteistyötä vuonna 2017.

Pin It

***
Saimaan ammattikorkeakoulun uutiskirje sidosryhmille ilmestyy noin kerran kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje

Kaikki Saimian sanomien numerot