SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUN VETOVOIMA SÄILYI YHTEISHAUSSA

Saimaan ammattikorkeakouluun haki huhtikuun alussa päättyneessä yhteishaussa 3 909 hakijaa. Määrä on lähes sama kuin viime vuonna. Aloituspaikkoja syksyllä alkavissa koulutuksissa on 490.

Hakijoista 1 145 valitsi Saimaan ammattikorkeakoulun ensisijaiseksi hakutoiveekseen.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/880-saimaan-ammattikorkeakoulun-vetovoima-edelleen-hyva

 

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULU SAI KANSALLISEN LAATULEIMAN

Saimaan ammattikorkeakoulu on saanut Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen auditoinnissa laatuleiman. Auditoinnin mukaan ammattikorkeakoulun laatujärjestelmä täyttää korkeakoulujen kansalliset kriteerit ja vastaa eurooppalaisia periaatteita ja suosituksia.

Erityisen hyvän arvion sai sosiaali- ja terveysalan ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/857-saimaan-ammattikorkeakoululle-kansallinen-laatuleima

https://www.saimia.fi/fi-FI/opiskelu/opiskelijat-kertovat/870-tyoelaman-vaatimukset-nakyvat-sosiaali-ja-terveysalan-yamk-opinnoissa

 

KOTIIN VIETÄVÄT YKSITYISET HYVINVOINTI- JA TERVEYSPALVELUT VOISIVAT MONINKERTAISTAA LIIKEVAIHTONSA ETELÄ-KARJALASSA

Kotiin vietävät yksityiset hyvinvointi- ja terveydenhoitopalvelut voisivat moninkertaistaa liikevaihtonsa Etelä-Karjalassa. Vuonna 2015 alan yritysten liikevaihto oli maakunnassa noin 12 miljoonaa euroa. Potentiaalia olisi moninkertaisesti enemmän, selviää Saimaan ammattikorkeakoulun Hyvinvointiverkosto –hankkeen teettämästä selvityksestä.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tiedotteet/883-kotiin-vietavat-yksityiset-hyvinvointi-ja-terveyspalvelut-voisivat-moninkertaistaa-liikevaihtonsa-etela-karjalassa

 

KANSAINVÄLISET OPISKELIJAT KEHITTÄVÄT PAIKALLISIA MATKAILUPALVELUJA YHTEISTYÖSSÄ YRITTÄJIEN KANSSA

Saimaan ammattikorkeakoulun kansainväliset Hospitality management –opiskelijat testasivat syksyllä paikallisen matkailuyrittäjän palveluja. Yrittäjä kannustaa muitakin hyödyntämään opiskelijoiden tarjoamaa potentiaalia.

https://www.saimia.fi/fi-FI/opiskelu/opiskelijat-kertovat/860-kansainvaliset-restonomiopiskelijat-testasivat-paikallisen-matkailuyrittajan-palveluja-yhteistyo-hyodyttaa-molempia

 

LÄHES KUUSISATAA AMMATTIIN OPISKELEVAA NUORTA TUTUSTUU SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUUN

Saimaan ammattiopiston opiskelijat tutustuvat ammattikorkeakouluopintoihin 2. – 4.5. Kolmen päivän aikana lähes kuusisataa ammattiin opiskelevaa nuorta perehtyy kuvataiteen, hotelli- ja ravintola-alan, tekniikan ja liiketalouden opiskeluun. Sosiaali- ja terveysalan ammattiopistopäivä järjestetään syksyllä.

https://www.saimia.fi/fi-FI/ajankohtaista/tapahtumat/105-saimaan-ammattiopiston-tutustumispaivat

Pin It

***
Saimaan ammattikorkeakoulun uutiskirje sidosryhmille ilmestyy noin kerran kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje

Kaikki Saimian sanomien numerot