XReality Break (VR/AR) - Liiketoiminnan uudet todellisuudet

01.6.2017

Saimaan ammattikorkeakoulu järjestää osana Digikaappaus-hanketta virtuaalista ja lisättyä todellisuutta käsittelevän teemailtapäivän kesäkuun ensimmäisenä päivänä.  Haluamme nostaa esiin mahdollisuudet, joita uudet teknologiat ja niihin liittyvät liiketoimintaratkaisut mahdollistavat. Haluamme myös nostaa keskusteluun ratkaisut ja väylät, joita hyödyntämällä yrityksesi pääsee mukaan yhdessä tekemiseen.

Virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden markkinoiden kooksi on arvioitu tällä hetkellä n. 5,5 mrd. USA:n dollaria. Muutaman vuoden aikana markkinoiden arvioidaan kasvavan lähes 30-kertaisiksi. Välillisesti ratkaisujen hyödyntämismarkkina on jo nyt merkittävästi suurempi. Haluamme korostaa jo varhaisessa vaiheessa, että uudet teknologiat ovat kaikkien yritysten saatavilla ja hyödynnettävissä.

Team Finland Mixed Reality -kampanjaan on varattu 30 miljoonaa euroa rahoitusta. Jotta alueemme yritykset pääsevät hyödyntämään laajamittaisesti tätä rahoitusta, on liikkeelle lähdettävä nyt!

XReality Break on iltapäivän mittainen tutustumismatka virtuaaliseen ja lisättyyn todellisuuteen, johon kaikki yritykset, tutkijat ja muut kiinnostuneet tahot ovat tervetulleita.

PÄIVÄN OHJELMA

11.30 Lounas

12.30 VR/AR minun liiketoiminnassani – Reality Expander Oy

14.00 Yrityscaset – ratkaisuja, tarpeita ja ideoita

- Infopaketti rahoituksesta

15.15 Miten tästä eteenpäin?

16.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään Saimaan ammattikorkeakoulun Skinnarilan kampuksella osoitteessa Skinnarilankatu 36, Lappeenranta. Ilmoittaudu mukaan tästä: http://tinyurl.com/xrealitysaimia.


Lisätiedot

Tutkimuspäällikkö
Henri Karppinen
Saimaan ammattikorkeakoulu Oy
040-6313 800
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.