ReKey-seminaari

13.11.2019 klo 10

Tervetuloa ReKey-seminaariin!

Paikka: Saimaan ammattikorkeakoulu (Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta)

Aiheenamme on tulevaisuuden tutkimus, ennakointi ja tapahtumat elinkeinon ja koulutuksen kannalta matkailu-, majoitus- ja ravitsemispalvelualalla.   

Ilmoittautuminen maanantaihin 4.11.2019 klo 15:00 mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 60 ilmoittautunutta. 

 

Ohjelma

9.30 Aamukahvit, ravintolasali 1136

10.00 Tervetuloa! Skinnarilan uusien tilojen esittely

10.30 ”Ammattikorkeakoulujen paikka kansallisessa innovaatioekosysteemissä”, Juha Järvinen, TaT

Juha Järvinen työskentelee innovaatioasiantuntijana Metropolian TKI-palveluissa. Hän on koulutukseltaan taiteen tohtori ja teollinen muotoilija. Uusien innovatiivisten ratkaisujen, oivallusten ja toimintamallien löytäminen ja edistäminen innostavat häntä. Paremman tulevaisuuden kehittämiseen tähyävän päivätyön vastapainona hän harrastaa menneisyyteen liittyviä asioita, kuten sukututkimusta, keräilyä ja vanhoja autoja.

12.00  Lounas

13.00 Tapahtumamarkkinointi ja sen tulevaisuus, yrittäjä Tomi Sillanvuo, Sillanvuo Consulting
Johtamisen, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin moniottelija. Urheilu ja urheilumarkkinointi ovat lähellä sydäntä. Tällä hetkellä Tomi tekee erilaisia mediaan ja viestintään liittyviä töitä muun muassa Imatran Ketterälle, Liiga-SaiPalle sekä Imatran Pallo-Veikoille. Kesällä toimi Lappeenrannassa järjestettyjen Kalevan kisojen viestintä- ja markkinointivastaavana. Tomi toimii myös kouluttajana ja asiantuntijana imatralaisessa Vuoksi Wellness/Hyvinvoinnin Vuoksi Oy:ssä.

13:30 Saunatapahtuma Joensuu, Jesse Korhonen

14:00 Kahvipaussi

14:30 Venäläiset matkailijat, Katja Vehviläinen, Imatran kaupungin ja seudun matkailun kehittämispäällikkö
Katja Vehviläinen on toiminut matkailuliiketoimintaan liittyvissä tehtävissä, mm. erilaisissa hankkeissa (ENI, EAKR), matkailun kehittämiseen liittyvissä tehtävissä, yrityspalveluissa sekä myös matkatoimisto-, hotellialalla, yhteensä jo yli 10 vuoden ajan. Katja on syntynyt Pietarissa, joten hän ymmärtää venäläisten sielunmaisemaa ja käyttäytymismalleja hyvin. 

15:00 Tapahtumat monialaisena oppimisympäristönä – SELL Student Games 2020, Laura Montonen, tapahtumakoordinaattori, LUT
Laura Montonen on työskennellyt Lahden ammattikorkeakoulussa hallinnollisissa, koulutussuunnittelun, aluekehityksen ja yritysyhteistyön parissa. Laura on koordinoinut useita erilaisia opiskelijaprojekteja sekä -töitä hallinnon ja tapahtumatuotannon parissa. Lauran koulutustausta on markkinointiviestinnän, viestinnän ja tapahtumatuotannon aloilta. Työkokemusta on kertynyt julkishallinnon-, myynnin-, markkinoinnin, viestinnän- ja tapahtumatuotannon parissa.

15:30  Keskustelua ja loppusanat

Tervetuloa!

 

rekey logot kolme riviä