Hotelli- ja ravintola-alan Rekrypäivä

03.2.2016 klo 11 - 15

Linnalan kampuksen Rekrypäivä on hotelli- ja ravintola-alan toimijoiden ja restonomiopiskelijoiden kohtauspaikka. Yrittäjä, tule mukaan, jos

  • haet täydennystä henkilökuntaan
  • etsit sesonki-, extra- tai projektityöntekijöitä
  • tarvitset talkoolaisia
  • haluat tarjota harjoittelupaikkaa
  • haluat esitellä yritystäsi/yhteisöäsi opiskelijoille
  • olet kiinnostunut opinnäytetyöhön liittyvästä yhteistyöstä
  • haluat lisää tietoa yhteistyömahdollisuuksista Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa

 

OHJELMA

 

LUENNOT

AUDITORIO (suomeksi)

Klo 12.00-12.30                  Kuinka teen hyvän ensivaikutelman CV:llä, Inka Sihvola, rekrytointikonsultti, Staffpoint Oy

Klo 12.30-13.00                  SURE – Suomen Restonomit ry esittäytyy, Anni Penttinen, hallituksen puheenjohtaja

 

LUOKKA 111 (englanniksi)

Klo 12.15-12.45                  My career after graduation from Saimia. & “Employ yourself - be an entrepreneur!” Katja Vehviläinen, Business Advisor, Kehy Oy

Klo 12.45-13.15                  How to make a good first impression with your CV, Inka Sihvola, rekrytointikonsultti, Staffpoint Oy

 

TAPAHTUU Ravintola Linnalassa ja alakerran tiloissa

 

Yritysten ”minimessutyyppiset” esittelypisteet avoinna klo 13-15

Työelämän pelisäännöt -neuvola avoinna klo 13-15

Palvelualojen ammattiliitto PAM:n toimitsija Terhi Seppälä kertomassa ammattiliiton jäsenyydestä sekä antamassa neuvoja työsopimuksen tekemisestä ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista.

CV –klinikka avoinna klo 13-15 (huoneet 107 ja 108)

”Tohtorit” rekrytoinnin team leader Katri Hietakangas Staffpointilta ja hallintojohtaja Mika Sipi Saimaan ammattikorkeakoulusta antamassa neuvoja miten voit parantaa omaa CV:täsi. Ota CV mukaan!

Ulkoiseen olemukseen liittyvää opastusta ja ohjelmaa klo 13-15

Mahdollisuus seurata kuinka Ammattiopisto Sampon parturi-kampaajaopiskelijat tekevät näyttökokeenaan tyylin analysointia ja pikakampauksia Linnalan kampuksen opiskelijoista ja henkilökunnasta etukäteen valituille malleille.

Pukeutumisneuvojaopiskelija Niina Kääriä antamassa neuvoja työpaikkahaastatteluun sopivasta pukeutumisesta.

Open stage & mike klo 13-15

Ota stage ja mikki haltuun ja ”myy itsesi” pitämällä lyhyt myyntipuhe. Tarkoitettu sekä paikalla oleville yrityksille että opiskelijoille.

Uratarinoita klo 13.45- 14.30 (luokka 111)

Restonomiksi valmistuneiden opiskelijoiden uratarinoita eli mitä heille on tapahtunut ja millaisiin työtehtäviin he ovat päätyneet valmistumisen jälkeen.

Hotel X–esittelyt

Restonomiopiskelijoiden kurssityönä tehtyjen hotelliliikeideoiden ”messutyyppinen esittely- ja myyntitilaisuus”. Käy tutustumassa ja äänestämässä parasta hotellia!

 

Lisätietoja tapahtumasta saat Marja Antikaiselta (puh. 040-7577878) tai Ann-Mari Karviselta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; puh. 040-7377537).