Saimaan ammattikorkeakoulu juhlistaa satavuotiasta Suomea yhdessä Lappeenrannan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa itsenäisyyspäivän aattona 5.12.

Kaupunginorkesteri viulisti, huilisti ja pianisti kuljettavat kuulijoita 1790-luvulta aina itsenäisen Suomen alkuun saakka. Konsertissa kuullaan muun muassa Jean Sibeliuksen, Heino Kasken ja Armas Järnefeltin musiikkia ja sen juontaa kaupunginorkesterin intendentti Milko Vesalainen. Koko ohjelma löytyy täältä.

Saimaan ammattikorkeakoulu tarjoaa kuulijoille täytekakkukahvit.

Suomi 100 –konsertti ja kahvihetki järjestetään Saimaan ammattikorkeakoulun Skinnarilan kampuksen aulassa (Skinnarilankatu 36, Lappeenranta) tiistaina 5.12. klo 14. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

 

Lisätietoja:

Intendentti Milko Vesalainen, Lappeenrannan kaupunginorkesteri, 040 547 8706, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelupäällikkö Hanna-Kaisa Parikka, Saimaan ammattikorkeakoulu, 040 354 3402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It