Saimaan ammattikorkeakoulussa vietetään tänään joulukuun valmistujaisia. Linnalan ja Skinnarilan kampuksilta valmistuu yhteensä 163 opiskelijaa. Heistä 146 on suorittanut ammattikorkeakoulututkinnon ja 17 ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

Noin kolmannes (100 opiskelijaa) tänään valmistuvista valmistuu sosiaali- ja terveysalalta sairaanhoitajiksi, terveydenhoitajiksi, ensihoitajiksi, fysioterapeuteiksi ja sosionomeiksi. Liiketalouden koulutuksesta valmistuu 22 tradenomia, tekniikan koulutuksista 11 insinööriä ja hotelli- ja ravintola-alan koulutuksesta 13 restonomia. Ylemmän amk-tutkinnon suorittaneista 11 valmistuu sosiaali- ja terveysalalta, 5 liiketaloudesta ja yksi hotelli- ja ravintola-alalta. Lista valmistuneista opiskelijoista löytyy täältä. Listassa on niiden opiskelijoiden nimet, jotka ovat antaneet lupansa nimen julkaisuun.

Koko vuoden 2017 aikana Saimaan ammattikorkeakoulusta on valmistunut yhteensä 668 opiskelijaa, kun joulukuun valmistuneet lasketaan mukaan. Heistä 59 on suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ja 609 ammattikorkeakoulututkinnon.

 

Lisätietoja:

Vararehtori Merja Heino, 040 760 5533, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It