Saimaan ammattikorkeakoulussa alkaa ensi syksynä englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus (Degree Programme in Nursing). Koulutuksessa on kaksikymmentä aloituspaikkaa.

”Sosiaali- ja terveysala on Saimaan ammattikorkeakoulun suurin koulutusala. On tärkeää, että pystymme tarjoamaan kansainvälistä koulutusta myös tällä alalla”, vararehtori Merja Heino sanoo.

Yhteishaku englanninkielisiin ammattikorkeakoulututkintoihin alkaa tiistaina 9. tammikuuta. Sairaanhoidon lisäksi tammikuun haussa on mukana kolme muuta koulutusta: tekniikka (Degree Programme in Mechanical Engineering and Production Technology), liiketalous (Degree Programme in International Business) sekä matkailu- ja ravitsemisala (Degree Programme in Tourism and Hospitality Management). Kaikkiaan haettavana on 115 opiskelupaikkaa.

Tammikuun yhteishaku on suunnattu ensisijaisesti Suomen ulkopuolelta tuleville hakijoille. Suomalaiset hakijat voivat hakea englanninkielisiin koulutuksiin myös kevään toisessa yhteishaussa maaliskuussa.

 

Lisätietoja:

Vararehtori Merja Heino, 040 760 5533, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saimaan ammattikorkeakoulun hakusivusto

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It