Yhteishaku korkeakouluihin alkaa keskiviikkona 14.3.

Saimaan ammattikorkeakoulussa on haettavana yli 500 opiskelupaikkaa viidelle alalle: sosiaali- ja terveysalalle, liiketalouteen, tekniikan koulutuksiin, hotelli- ja ravintola-alalle sekä kuvataiteeseen. Haussa ovat sekä ammattikorkeakoulututkintoon (amk) että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (yamk) johtavat koulutukset.

Amk-tutkintoon johtavia hakukohteita on mukana 17. Niistä kaksi, sairaanhoitajakoulutus sekä liiketalouden koulutus toteutetaan päiväopintojen lisäksi myös monimuoto-opintoina niin, että opiskelu on mahdollista suorittaa esimerkiksi työskentelyn ohessa. Englanninkielisiä amk-koulutuksia on haussa mukana neljä, joista uutuus on englanninkielinen sairaanhoidon koulutus.

Lisäksi haettavana on seitsemän ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, joista viisi toteutetaan suomeksi ja kaksi englanniksi. Ylempien ammattikorkeakoulututkintojen uutuus on kuvataiteen englanninkielinen yamk-koulutus, jossa taiteelliseen työskentelyyn yhdistetään modernia teknologiaa, esimerkiksi 3D-tulostamista ja laserteknologiaa.

Maaliskuun yhteishaku on tarkoitettu suomalaisille hakijoille. Kansainvälisten opiskelijoiden hakuaika oli tammikuussa.

Hakeminen kaikkiin koulutuksiin tapahtuu opintopolku.fi-sivuston kautta. Hakuaika päättyy keskiviikkona 28.3.

 

Lisätietoja:

Hakijapalvelut, 040 029 0422, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakusivusto

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It