Etelä-Karjalan Osuuspankki on lahjoittanut Saimaan ammattikorkeakoulun varainkeruukampanjaan 30 000 euroa. Lahjoitus on suunnattu liiketalouden koulutukselle.

”Perustehtäviimme kuuluu maakunnan menestyksen tukeminen. Ammattikorkeakoululla on siinä merkittävä rooli, sillä se tuottaa osaajia maakunnan työmarkkinoille sekä myös uusia yrittäjiä maakuntaan. Tätä kokonaisuutta ja erityisesti yrittäjyyttä haluamme tukea lahjoituksellamme”, Etelä-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Petri Krohns sanoo.

Etelä-Karjalan Osuuspankki on ollut Saimaan ammattikorkeakoulun tärkeä yhteistyökumppani jo pitkään.

”Osuuspankki on ollut meille eräänlainen yrityskummi jo vuosien ajan. Meitä molempia yhdistää alueellisuus: Osuuspankki on alueen pankki, me olemme alueen korkeakoulu. Olemme Osuuspankin lahjoituksesta hyvin kiitollisia, sillä se auttaa meitä työskentelemään Etelä-Karjalan eduksi myös jatkossa”, Saimaan ammattikorkeakoulun rehtori Anneli Pirttilä iloitsee.

Saimaan ammattikorkeakoulun maaliskuussa alkaneeseen varainkeruukampanjaan on tähän mennessä kertynyt lahjoituksia 485 000 euroa. Vastinrahallinen kampanja päättyy vuoden lopussa.

Lahjoituksen lisäksi Etelä-Karjalan Osuuspankki ja Saimaan ammattikorkeakoulu ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sopimukseen on koottu vuosia jatkuneen yhteistyön teemat ja tavoitteet.

”Osuuspankki on tarjonnut opiskelijoillemme paljon harjoittelupaikkoja ja rekrytoinut vuosien kuluessa lukuisia meiltä valmistuneita ammattilaisia. Tätä yhteistyötä on tarkoitus jatkaa ja tiivistää entisestään”, Saimaan ammattikorkeakoulun rehtori Anneli Pirttilä kertoo.

Yhteistyösopimuksen puitteissa tullaan järjestämään esimerkiksi vierailuluentoja sekä mahdollistamaan Osuuspankin henkilöstön mahdollisimman sujuva lisä- ja jatkokouluttautuminen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Krohns, Etelä-Karjalan Osuuspankki, 040 761 2512, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rehtori Anneli Pirttilä, Saimaan amk, 040 766 4807, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saimaan ammattikorkeakoulun varainhankintakampanja  

 

OP lahjoitus2

Etelä-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Petri Krohns tutustui Saimaan ammattikorkeakoulun toimintaan rehtori Anneli Pirttilän johdolla. Kuva: Saimaan amk.

Pin It