Lisähaku Saimaan ammattikorkeakoulun syksyllä alkaviin koulutuksiin on käynnissä nyt.

Hotelli- ja ravintola-alan restonomi (AMK) -koulutukseen on haettavana kymmenen opiskelupaikkaa. Hakuaika päättyy tiistaina 31.7.2018 kello 15.00. Pääsykokeet järjestetään Imatralla Linnalan kampuksella perjantaina 10.8. kello 10 alkaen. Opinnot alkavat keskiviikkona 29.8. Lisätietoja restonomikoulutuksen lisähausta löytyy täältä.

Restonomikoulutuksen lisäksi opiskelupaikkoja on haettavana myös ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin (yamk-tutkintoihin) johtaviin koulutuksiin:

- sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi AMK -koulutus: sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja, fysioterapeutti ja sosionomi

- uusyhteisöllisyyden, osallisuuden ja johtamisen ylempi AMK -koulutus: sosionomi

- hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ylempi AMK -koulutus: restonomi

- International Business Management, ylempi AMK -koulutus: Master of Business Administration (MBA).

Hakuaika ylempiin amk-tutkintoihin johtaviin koulutuksiin päättyy tiistaina 31.7. kello 15.00. Lisätietoa hakemisesta, ennakkotehtävistä ja valintakokeista löytyy täältä.

Tutkintoon johtaviin koulutuksiin haetaan Opintopolussa.

Tutkintoon johtavien koulutusten lisäksi opiskelun voi syksyllä aloittaa avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnoissa. Haku polkuopintoihin alkaa keskiviikkona 1.8. Lisätietoja polkuopinnoista ja hakemisesta löytyy täältä.


Lisätietoja:

Restonomi (AMK) -koulutuksesta: koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki, 040 672 7014, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yamk-koulutuksista: Saimaan ammattikorkeakoulu hakijapalvelut, 040 480 9970, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Polkuopinnoista: https://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/avoin-amk

Pin It