Pro Agria ja Saimaan ammattikorkeakoulu tarjoavat maaseutuyrittäjille markkinointiapua. Saimaan amk:n markkinointiosuuskunnat auttavat yrittäjiä tuotteistamaan palveluitaan ja markkinoimaan tuotteitaan. Tarkoituksena on myös luoda kokonaan uutta liiketoimintaa verkostoitumalla.

– Osuuskuntien kanssa voi esimerkiksi miettiä yrityksen ideoiden tuotteistamista tai suunnitella uusien tuotteiden markkinointia. Opiskelijat voivat tehdä markkinointitutkimuksia, ideoida tuotteistamista tai ratkoa markkinoinnin ongelmia, kertoo lehtori Ville Lehto Saimaan ammattikorkeakoulusta.

Maaseutuyritysten markkinointihanke toteutetaan tämän vuoden aikana. Mukaan voi lähteä yrittäjiä koko Etelä-Karjalan alueelta.

– Maaseudulle on syntynyt uutta liiketoimintaa, varsinkin nuorempi sukupolvi on aktiivinen. Me haluamme tukea sitä, että työtä voi tehdä ja itseään voi toteuttaa myös maaseudulla, sanoo yrityspalvelujen asiantuntija Carita Liikanen Pro Agriasta.

Pro Agria tarjoaa maaseutuyrityksille palveluseteleitä, joilla voi ostaa koulun osuuskunnilta markkinointipalveluita. Hanketta rahoittaa William ja Ester Otsakorven Säätiö.

 

Pin It