Saimaan ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan kaupungin yhteisen yrityshautomon vetäjäksi on valittu diplomi-insinööri Mikko Ojapelto, 55. Hän aloitti tehtävässään 1. lokakuuta.

Ojapellolla on pitkä kokemus yrityskehitystehtävistä Lappeenrannan kaupunkikonsernissa. Hän siirtyi yrityshautomoon Lappeenrannan kaupungin yrityspalveluyksikkö Wirman johtajan paikalta. Aiemmin hän on toiminut myös yrittäjänä.

”Minulla on tausta yritysmaailmassa ja olen ollut itsekin yrittäjänä, mikä on tässä työssä arvokasta. Odotan, että pääsemme auttamaan yrityksiä kasvuun ja uusia startupeja alkuun ja saamme yhdistettyä yritykset sekä kampusalueen ja opiskelijoiden osaamisen”, Ojapelto sanoo.

Yrityshautomon toiminta käynnistyi lokakuun alussa. Hautomon tehtävänä on vahvistaa teknologia- ja osaamispohjaisten yritysten syntymistä ja kehittymistä koko Etelä-Karjalan alueella. Sen kohderyhmää ovat maakunnan kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävät yritykset sekä Skinnarilan kampusalueen opiskelijat ja henkilökunta.

Hautomo työllistää kolme henkilöä, joista loput kaksi rekrytoidaan loka-marraskuun aikana.

Lisätiedot:
Mikko Ojapelto | yrityshautomon vetäjä | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 5121 853

Pin It