Saimaan ammattikorkeakoulu (SAIMIA) on saanut 60 000 euron lahjoituksen LähiTapiola Kaakkois-Suomi Keskinäiseltä Vakuutusyhtiöltä.

LähiTapiola päätti osallistua SAIMIAn varainhankintaan, sillä yhtiön tehtävänä on turvata asiakkaidensa elämää ja menestystä Etelä-Karjalassa ja Etelä-Kymenlaaksossa. Yhtiön mukaan lahjoitus korkeakoulutukseen edistää tulevaisuuden hyvinvointia koko Etelä-Karjalassa.

”Alueellisena ja paikallisena toimijana LähiTapiola Kaakkois-Suomi voi hyvin, jos ympärillä oleva yhteiskunta voi hyvin ja kehittyy. Korkeatasoinen koulutus on yksi tärkeimmistä välineistä tulevaisuuden hyvinvoinnin varmistamisessa”, toimitusjohtaja Teemu Routti LähiTapiola Kaakkois-Suomesta sanoo.

Lahjakirja allekirjoitettiin Saimaan ammattikorkeakoulun Skinnarilan kampuksella keskiviikkona 12.12.2018. SAIMIAn rehtorin Merja Heinon mukaan lahjoitussumma käytetään koulutuksen kehittämiseen.

”Kehitämme muun muassa digitaalisia oppimismenetelmiä, joista hyötyvät sekä tutkinto-opiskelijat että työn ohessa osaamistaan täydentävät opiskelijat”, hän kertoo.

SAIMIA aloitti varainkeruukampanjansa maaliskuussa, ja lahjoituksia on tähän mennessä saatu yhteensä 621 000 euroa. Valtio tukee ammattikorkeakoulujen varainhankintakampanjaa vastinrahalla. Vastinrahallinen varainkeruukampanja päättyy vuoden 2018 lopussa.

saimia lahitapiola 2 onlineToimitusjohtaja Teemu Routti ja rehtori Merja Heino allekirjoittivat lahjakirjan Skinnarilan kampuksella keskiviikkona 12. joulukuuta.

Lisätiedot:
Teemu Routti, toimitusjohtaja, LähiTapiola Kaakkois-Suomi | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 300 0693
Merja Heino, rehtori, Saimaan ammattikorkeakoulu | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 760 5533

Pin It