Haku Saimaan ammattikorkeakoulun (SAIMIA) englanninkielisiin koulutuksiin alkoi tänään keskiviikkona 9.1.2019. SAIMIAssa voi opiskella englannin kielellä sairaanhoitajaksi, konetekniikan insinööriksi, kansainvälisen kaupan tradenomiksi (BBA) sekä matkailu- ja ravitsemisalan restonomiksi.

”Englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus alkaa meillä nyt toista kertaa, ja restonomit aloittavat opintonsa ensi kertaa Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella”, SAIMIAn rehtori Merja Heino kertoo.

Hakuaika jatkuu 23.1. kello 15.00 asti. Tammikuun yhteishaku on suunnattu erityisesti Suomen ulkopuolelta tuleville hakijoille. Hakijat voivat osallistua valintakokeisiin paitsi Suomessa, myös eri puolilla maailmaa ammattikorkeakoulujen Finnips-verkoston järjestämissä pääsykoetilaisuuksissa.

Suomessa asuvat hakijat voivat hakea Saimaan ammattikorkeakouluun myös kevään toisessa yhteishaussa 20.3.–3.4.2019. Toisessa haussa ovat mukana kaikki SAIMIAn suomen- ja englanninkieliset AMK- ja ylemmät AMK-koulutukset, jotka alkavat syksyllä 2019.

Lisätiedot
Merja Heino, rehtori, Saimaan ammattikorkeakoulu | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 760 5533
www.saimia.fi/haku

Pin It