Saimaan ammattikorkeakoulun (SAIMIA) englanninkielisiin AMK-koulutuksiin haki tammikuun yhteishaussa 1 289 hakijaa. Heistä 214 valitsi SAIMIAn ensisijaiseksi hakukohteekseen. Hakuaika päättyi keskiviikkona 23. tammikuuta, ja hakijamäärät ovat alustavia.

Tammikuun haku on suunnattu pääasiassa Suomen ulkopuolelta tuleville hakijoille. SAIMIAssa voi opiskella englannin kielellä sairaanhoitajaksi (Degree Programme in Nursing), insinööriksi (Degree Programme in Mechanical Engineering and Production Technology), tradenomiksi (Degree Programme in International Business) ja restonomiksi (Degree Programme in Tourism and Hospitality Management).

Englanninkielisissä AMK-koulutuksissa on yhteensä 115 aloituspaikkaa. Niitä voi tavoitella tammikuun lisäksi kevään yhteishaussa 20.3.–3.4.2019. Silloin haettavana ovat myös suomenkielisten AMK-koulutusten ja ylempien AMK-koulutusten aloituspaikat. Opinnot alkavat syksyllä 2019.

Lisätiedot
Merja Heino, rehtori, Saimaan ammattikorkeakoulu | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 760 5533
www.saimia.fi/haku

Pin It