Restonomi- ja kuvataiteilijakoulutukset alkavat ensimmäistä kertaa Lappeenrannassa, ja tradenomiksi voi opiskella lähes kokonaan verkossa.

Yhteishaku syksyllä 2019 alkaviin korkeakouluopintoihin käynnistyy keskiviikkona 20. maaliskuuta. Saimaan ammattikorkeakoulussa (SAIMIA) on tarjolla yhteensä 550 opiskelupaikkaa AMK- ja ylempään AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa. Haussa ovat mukana sekä suomen- että englanninkieliset koulutukset. SAIMIAssa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, liiketaloutta, tekniikkaa, kuvataidetta sekä hotelli- ja ravintola-alaa.

Kuvataiteen koulutus ja hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon restonomikoulutus alkavat ensimmäistä kertaa Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella.
”Koulutuksen keskittyminen yhdelle kampukselle mahdollistaa opiskelijoille nykyistä laajemman kurssitarjonnan sekä enemmän vapaa-ajan aktiviteetteja”, SAIMIAn rehtori Merja Heino sanoo.

Lisäksi SAIMIAssa alkaa uusi liiketalouden koulutus, jossa voi opiskella tradenomiksi (AMK) lähes kokonaan verkossa.
”Koulutuksella halutaan palvella opiskelijoita, jotka eivät voi esimerkiksi elämäntilanteensa tai asuinpaikkansa vuoksi osallistua lähiopetukseen. Verkko-opiskelu sopii esimerkiksi työssäkäyville tai vaikkapa ulkomailla asuville”, liiketalouden koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki kertoo.

Uudessa tradenomikoulutuksessa on 20 aloituspaikkaa. Liiketalouden lisäksi SAIMIAssa voi opiskella monimuoto-opintoina sairaanhoitajaksi (AMK). Jo AMK-tutkinnon suorittaneet voivat hakea SAIMIAan liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä hotelli- ja ravintola-alan ylempiin AMK-koulutuksiin.

Yhteishaku alkaa 20.3. kello 8.00 ja päättyy 3.4. kello 15.00. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta.

Lisätiedot
Merja Heino, rehtori, Saimaan ammattikorkeakoulu | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 760 5533
Saimaan ammattikorkeakoulun hakusivut: www.saimia.fi/haku

Pin It