Somekuva1

AMK-opiskelijavalintojen kehittämishankkeen osana on kehitetty ammattikorkeakoulujen uutta yhteistä Ammattikorkeakouluun.fi / Yrkeshogskolestudier.fi -sivustoa.

Sivusto on tarkoitettu ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneille, opinto-ohjaajille ja kaikille korkeakouluhakua ohjaaville toimijoille. Sivustolla on tietoa suomen- ja ruotsinkielisten ammattikorkeakoulututkintoihin johtavien koulutusten opiskelijavalinnoista, kuten syksyn 2019 yhteishaussa käyttöön otettavasta digitaalisesta AMK-valintakokeesta. Sivustolla voi lisäksi tutustua ammattikorkeakouluopintojen sisältöihin.

  • #ammattikorkeakouluun -kampanjassa Instagramissa @ammattikorkeakouluun voi seurata, miltä opiskelu ammattikorkeakoulussa näyttää. Keväällä esittelyssä ovat kulttuurialan sekä humanistisen alan ja kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinnot. Kampanja jatkuu syksyllä 2019.
  • Pe 17.5. klo 9-10 järjestetään avoin webinaari aiheena AMK-valintakoe syksyn 2019 yhteishaussa ja Ammattikorkeakouluun.fi -sivusto.

Webinaari on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ja se järjestetään Adobe Connectissa. Osallistu webinaariin tästä linkistä. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua.

Webinaaritallenne lisätään Ammattikorkeakouluun.fi -sivustolle webinaarin jälkeen.

Seuraa Ammattikorkeakouluun.fi- sivustoa sosiaalisessa mediassa
Instagram ja Facebook: @ammattikorkeakouluun
Twitter: @ammattikorkeaan

Pin It