Saimaan ammattikorkeakoulu järjestää lisähaun syksyllä 2019 alkavaan hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutukseen (restonomi AMK) sekä liiketalouden ja hotelli- ja ravintola-alan ylempiin AMK-koulutuksiin (restonomi ylempi AMK, tradenomi ylempi AMK ja Master of Business Administration, MBA).

Lisähaku alkaa 10.7. kello 8.00 ja päättyy 31.7. kello 15.00. Koulutuksiin haetaan Opintopolku-palvelussa osoitteessa opintopolku.fi.

Opiskelun voi aloittaa syksyllä myös avoimen ammattikorkeakoulun polkuopiskelijana. Polkuopiskelupaikkoja on kaikilla Saimaan ammattikorkeakoulun koulutusaloilla: sosiaali- ja terveysala, liiketalous, tekniikka, hotelli- ja ravintola-ala sekä kuvataide.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelu ei johda tutkintoon, mutta polkuopintojen jälkeen voi hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa. Polkuopintojen ilmoittautumisaika alkaa 1.8. kello 8.00 ja päättyy 7.8. kello 23.59. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja opiskelu maksaa 90 euroa/lukukausi.

Lisätietoja
Lisähaku: saimia.fi/haku/fi/kevaan-yhteishaku
Polkuopinnot: saimia.fi/avoinamk

Pin It