Saimaan ammattikorkeakoulun kolmeen englanninkieliseen koulutusohjelmaan haki 1422 uutta opiskelijaa, hakijoista 443 ilmoitti Saimaan ammattikorkeakoulun ensisijaiseksi hakutoiveekseen. Kokonaisuutena hakijoiden määrä oli erittäin hyvä. Kansainvälinen haku houkutteli aikaisempaa enemmän myös suomalaisia hakijoita. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli lähes 40 maasta.

Saimaan ammattikorkeakoulussa on tarjolla yhteensä 80 aloituspaikkaa kolmessa koulutusohjelmassa: Hotel, Restaurant and Tourism Management, International Business ja Mechanical Engineering and Production Technology.

Suosituin koulutusohjelma oli Imatran kampuksen Hotel, Restaurant and Tourism Management, johon yhtä aloituspaikka kohden oli ensisijaisia hakijoita yhdeksän, kaikkiaan hakijoita oli 25 yhtä aloituspaikkaa kohden. Mechanical Engineering and Production Technology –koulutusohjelmassa hakumäärä oli vuosiin paras. Koulutusohjelmassa korostui kiinalaisten hakijoiden suuri määrä. International Business –koulutusohjelma oli etenkin venäläisten hakijoiden suosiossa.

Englanninkieliset koulutusohjelmat alkavat syksyllä 2014.

Pin It