ulkokuva tradepvat

Saimaan ammattikorkeakoulu järjestää avoimien ovien päivän maanantaina 16. syyskuuta 2019 Skinnarilan kampuksella (Yliopistonkatu 36, Lappeenranta). Tapahtuma juhlistaa lukuvuoden 2019–2020 alkamista. Lukuvuoden avausta juhlitaan avoimilla ovilla nyt ensimmäistä kertaa.

”Haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua kampuksen toimintaan kampuskierroksilla ja toiminnallisilla pisteillä”, Saimaan ammattikorkeakoulun rehtori Merja Heino kertoo.

Kampuskierroksilla tutustutaan muun muassa hotelli- ja ravintola-alan ja kuvataiteen uusiin opetustiloihin, jotka otettiin käyttöön tänä syksynä, kun koulutukset muuttivat Imatralta Lappeenrantaan.

Toiminnallisilla pisteillä kurkistetaan eri alojen koulutuksiin sekä Kielikeskuksen ja opiskelijakunta SAIKOn toimintaan. Kävijät voivat muun muassa mittauttaa puristusvoimansa, tunnistaa opiskelijahaalarit, osallistua elvytyskilpailuun ja pop up -kielikouluun, tutustua tekniikan tietomallistudioon ja kysyä liiketalouden asiantuntijoilta kiperiä juridiikan kysymyksiä. Iltapäivän aikana voi myös poiketa seuraamaan oppitunteja.

Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa liiketalouden opiskelijoiden osuuskunta Hype Markkinointi, ja opiskelijoita on mukana myös muun ohjelman järjestelyissä. Kampuskierrokset alkavat kello 13, 14, 15 ja 16 Saimaan ammattikorkeakoulun ala-aulasta. Toiminnallisilla pisteillä voi vierailla kello 13.30–16.00. Tarkka ohjelma julkaistaan Saimaan ammattikorkeakoulun verkkosivuilla ja Facebookissa.

Tapahtuma verkossa
Saimaan ammattikorkeakoulun verkkosivut: https://bit.ly/2lZViqL
Facebook-tapahtuma: https://bit.ly/2ly4pyO

Pin It