Syksyn 2019 yhteishaun tulokset on nyt julkaistu. Saimaan ammattikorkeakouluun valittiin yhteensä 185 uutta opiskelijaa.

Syksyn yhteishaussa valitut opiskelijat ovat samalla uuden LAB-ammattikorkeakoulun ensimmäisiä uusia opiskelijoita, sillä Saimaan ja Lahden ammattikorkeakoulut yhdistyvät tammikuussa 2020 uudeksi LAB-ammattikorkeakouluksi.

Yhteensä LABin kolmella kampuksella – Lappeenrannassa, Lahdessa ja verkkokampuksella – aloittaa tammikuussa 550 uutta tutkinto-opiskelijaa.

Valintatulokset ja opiskelupaikan vastaanottaminen

Tieto opiskelijavalinnasta on lähetetty hakijoille sähköpostitse. Näet oman valintatuloksesi myös Oma opintopolku -palvelusta.

Jos sait opiskelupaikan 29.11. mennessä, ota paikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle 9.12.2019 kello 15.00 mennessä. Jos tulet valituksi varasijalta, tee ilmoittautumiset hyväksymisilmoituksessa mainittuihin määräaikoihin mennessä.

Lisätietoja opintojen aloittamisesta löydät SAIMIAn Uudelle opiskelijalle -sivuilta, ja LAB-ammattikorkeakouluun voit tutustua tarkemmin osoitteessa lab.fi/fi.

Pin It