Valtakunnallinen yhteishaku alkaa 17.3. Saimaan ammattikorkeakoulussa on haussa kaikkiaan 485 opiskelupaikka sosiaali- ja terveysalalla, tekniikassa, liiketaloudessa, hotelli- ja ravintola-alalla sekä kuvataiteessa.

Yhteishaussa olevista opiskelupaikoista 335 on päiväopetuksena toteutettavassa amk-tukinnoissa, 50 paikkaa on varattu amk-tutkintoihin monimuotokoulutuksessa, ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia opiskelupaikkoja on 100. Aikaisempina vuosina suosituimpia hakukohteita ovat olleet ensihoitajan, fysioterapeutin, sosionomin ja tradenomin koulutukset.

Saimaan ammattikorkeakoulussa päiväopinnoissa haussa ovat mukana kaikki koulutukset. Monimuotokoulutuksessa on tänä keväänä tarjolla sairaanhoitajakoulutus, liiketalouden (markkinointi) koulutus sekä kuvataiteen koulutus. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon voi suorittaa sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus, liiketalouden, hotelli- ja ravintola-alan sekä kuvataiteen koulutuksissa.

Kevään yhteishaku on yhteinen kaikkien korkeakoulujen kanssa. Haku tapahtuu Opintopolkujärjestelmän kautta. Hakija voi hakea yhteensä kuuteen paikkaan, mutta hänen on laitettava mieluisin koulutus ensimmäiseksi.

Lisätietoja:

Hakijapalvelut, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 029 0422

Pin It