Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;}

 Saimaan ammattikorkeakoulussa alkaa marraskuussa kolmas maahanmuuttajille suunnattu AMK-opintoihin valmentava koulutus. Koulutus kestää noin neljä kuukautta ja on laajuudeltaan  20 opintopistettä. Opiskelijoiksi haetaan parhaillaan maahanmuuttajataustaisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa suorittaa ammattikorkeakoulututkinnon suomen kielellä.

Aikaisempien vuosien koulutukset ovat saaneet opiskelijoilta hyvää palautetta.

”Koulutuksen aikana opiskelijat ovat tutustuneet suomalaiseen korkeakoulukulttuuriin ja opiskelutapoihin ja tutustuneet Saimaan ammattikorkeakoulun toimintaan. Monien kielitaito on opiskelun myötä parantunut merkittävästi.”, lehtori Mirka Airesvuo kertoo.

Pääpaino koulutuksessa on suomen kielen opinnoissa sekä opiskelutaitojen kehittämisessä.  Opiskelijat perehtyvät myös valitsemaansa koulutusalaan ja käyvät seuraamassa alan oppitunteja.

”Opetuksen seuraaminen on ollut monelle silmiä avaava kokemus. Kun valitun alan opetusta on päässyt seuraamaan läheltä ja myös osallistumaan opetukseen, varmistuu itse siitä, onko valittu ala itselle varmasti sopiva”, Airesvuo kertoo.

Useat opiskelijat ovat löytäneet koulutuksen jälkeen opiskelupaikan joko Saimaan ammattikorkeakoulusta tai muista oppilaitoksista. Koulutus on auttanut maahanmuuttajia myös työllistymään.

Maahanmuuttajille suunnatun AMK-opintoihin valmentavan koulutuksen hakuaika päättyy 30.9. Lisätietoja koulutuksesta ja ohjeet hakemiseen löytyvät Saimaan ammattikorkeakoulun internetsivuilta: http://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/taydennyskoulutus/koulutuskalenteri

 

Lisätietoja:

Koulutussihteeri Maarit Glad, 040 760 2156, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kielikeskuksen päällikkö Ritva Kosonen, 0400 376 364, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.;

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; saara.raudasoja@eksote.fi

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE
Pin It