Saimaan ammattikorkeakoulu ja Destia ovat sopineet keskinäisen yhteistyön tiivistämisestä. Jatkossa ammattikorkeakoulu ja Destia tekevät yhä enemmän yhteistä kehitystyötä.

Käytännössä yhteistyötä tullaan tekemään niin opetuksessa kuin tuotekehityksessäkin. Opiskelijat saavat Destialta entistä enemmän opinnäytetöiden aiheita ja harjoitustöitä. Yhteistyön kautta opiskelijoille avautuu myös mahdollisuus työllistyä Destiaan.

”Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää, sillä näin saamme rekrytoitua harjoittelijoita ja tulevaisuuden tekijöitä palvelukseemme sekä parannettua rakennusalan houkuttelevuutta opiskelijoiden keskuudessa”, Destian Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Pasi Kailasalo sanoo.

Konkreettinen yhteistyö opiskelijoiden kanssa on toimiva rekrytointikanava, toteaa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti.

”Insinöörien työllistymistilanne on tällä hetkellä hyvä. Konkreettinen yhteistyö toimii paremmin kuin perinteinen yhteydenotto yritykseltä.”

Saimaan ammattikorkeakoulu ja Destia ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan. Nyt solmittu sopimus syventää yhteistyötä.

Opetuksen lisäksi Destia ja Saimaan amk tekevät yhdessä myös rakennusmateriaalien ja työmenetelmien tuotekehitystä. Tässä työssä keskitytään erityisesti laadunvalvontaan.

 

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti, Saimaan amk, 040 517 7702, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Pasi Kailasalo, Destia, 0500 579 414, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, Saimaan amk, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It