Yhteishaku englanninkieliseen ammattikorkeakoulutukseen alkaa tiistaina 10. tammikuuta. Saimaan ammattikorkeakoulussa on haettavana opiskelupaikkoja kolmeen koulutukseen: tekniikan alalle (Degree Programme in Mechanical Engineering and Production Technology), liiketalouteen (Degree Programme in International Business) ja matkailu- ja ravitsemisalalle (Degree Programme in Tourism and Hospitality Management). Yhteensä opiskelupaikkoja on haussa 70.

Myös suomenkieliset opiskelijat ovat tervetulleita opiskelemaan englanniksi. Opinnoista selviää mainiosti  kouluenglannilla.

”Alan ammattisanostoa ei tarvitse osata, sillä se tulee tutuksi opiskelun myötä”, muistuttaa matkailu- ja ravitsemisalan koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki.

Tällä hetkellä suurin osa englanninkielisen koulutuksen opiskelijoista on kotoisin Suomen ulkopuolelta, joten opinnot ovat myös mainio tapa luoda kansainvälisiä suhteita.

Hakijoiden kannattaa huomioida, että nyt haussa olevien koulutusten hakuaika päättyy 25.1. eikä englanninkielellä suoritettaviin tutkintoihin voi sen jälkeen hakea. Suomenkielisen koulutuksen yhteishaku järjestetään maaliskuussa.

 

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Mirva Viiru, 0400 290 422, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saimaan amk:n hakusivusto http://www.saimia.fi/haku/fi/degree-programmes

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It