Yhteishaku syksyllä alkavaan ammattikorkeakoulutukseen alkaa keskiviikkona 15.3.

Saimaan ammattikorkeakoulussa on haettavana lähes viisisataa opiskelupaikkaa suomenkielisiin koulutuksiin viidelle alalle: sosiaali- ja terveysalalle, liiketalouteen, tekniikan koulutuksiin, hotelli- ja ravintola-alalle sekä kuvataiteeseen. Haussa ovat sekä amk-tutkintoon että ylempään amk-tutkintoon johtavat koulutukset.

Yhteishaun uutuus on digitradenomikoulutus. Koulutuksesta valmistuu liiketalouden ammattilaisia, jotka pystyvät luontevasti työskentelemään myös ohjelmistoalan tehtävissä. Liiketalouden opiskelun lisäksi opinnoissa syvennytään internet- ja mobiilisovellusten sekä muiden digitaalisten palvelujen kehittämiseen.

Ohjelmistoalan asiantuntijoista on kova pula Etelä-Karjalassa. Työelämä on ollut vahvasti mukana digitradenomikoulutuksen sisällön suunnittelussa ja ohjelmistoalan yritykset ovat läsnä myös opiskelussa.

”Opiskelijat tulevat tekemään yhteistyötä ohjelmistoalan yritysten kansa koko opiskeluaikansa. Esimerkiksi opintojen aikana tehtävien projektitöiden tehtävänannot tulevat oikeilta ohjelmistoalan yrityksiltä”, kertoo koulutuspäällikkö Petra Yli-Kovero.

Hakeminen kaikkiin koulutuksiin tapahtuu opintopolku.fi-sivuston kautta. Hakuaika päättyy 5.4.

 

Lisätietoja digitradenomikoulutuksesta:

Koulutuspäällikkö Petra Yli-Kovero, 0400 985 834, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätietoja hausta:

https://www.saimia.fi/haku/fi/kevaan-yhteishaku

Hakijapalvelut, 040 029 0422, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedottaja Jonna Mielonen-Jumisko, 040 630 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It