Saimaan ammattikorkeakoulun rehtori, TkT Anneli Pirttilä on nimetty Pietarin talousyliopisto UNECON:in kunniatohtoriksi. Nimityksestä päätti yliopiston Scientific Council.

UNECON on taloustieteeseen, johtamiseen sekä matkailu- ja palvelualaan keskittynyt yliopisto Pietarissa. Saimaan ammattikorkeakoulu ja UNECON ovat tehneet tiivistä yhteistyötä vuosien ajan.

”Suomessa on vain muutamia korkeakouluja, joilla on selkeä strateginen suhde Venäjään. Saimaan ammattikorkeakoulu on niistä yksi. Olemme tehneet Anneli Pirttilän ja Saimaan ammattikorkeakoulun kansa yhteistyötä jo vuosia. Meillä on ollut hyvin paljon yhteisiä projekteja ja yhteistyötä monella eri tasolla. Uskomme, että tämä nimitys syventää suhteitamme. Haluan korostaa, että Scientific Council teki tämän valinnan yksimielisesti”, toteaa UNECON:in kansainvälisten suhteiden vararehtori Dimitry V. Vasilenko.

UNECON myöntää kunniatohtorin arvonimen vuosittain vain muutamille.

”Arvostan tätä kunnianosoitusta enemmän kuin osaan sanoiksi pukea. UNECON on todella korkealle arvostettu yliopisto, joka tunnetaan kansainvälisesti. Vuosien varrella monet kollegat siellä ovat tulleet tutuksi minulle ja muillekin meidän ammattikorkeakoulussamme. Olemme yhdessä saaneet paljon aikaan”, Anneli Pirttilä toteaa.

 

Lisätietoja:

Rehtori Anneli Pirttilä, Saimaan amk, 040 766 4807, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kansainvälisten suhteiden vararehtori Dimitry V. Vasilenko, UNECON, +791 19 505 714, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

UNECON: http://en.unecon.ru/university

 

 

anneli pirttilä

Rehtori Anneli Pirttilä (kuva: Saimaan ammattikorkeakoulu)

 

UNECON

UNECON:in pääkampus Pietarissa (kuva: UNECON)

Pin It